• ‘Gecombineerd sterker’ is onze filosofie

  • HET DRAAIT BIJ ONS OM PERSOONLIJK CONTACT

  • DAT MAAKT ONS UNIEK

  • Dat waarderen onze klanten!

Over JPG Inrichters

Gecombineerd sterker

Eigenaar Hans de Jong komt uit een traditie van woning en projectstoffeerders en heeft zelf, en nog wel eens, alle werkzaamheden uitgevoerd en uitgedacht. Door deze jarenlange ervaring komt hij niet snel voor verrassingen te staan. Die ervaring brengt hij over op ons gewaardeerde team, dat dezelfde passie en liefde voor het vak bezit.

Anne is mede-eigenaresse en onze creatieve adviseuse. Zij beschikt over het inlevingsvermogen om zich in iedere smaak in te leven. Geen wens is te gek en geen opdracht onmogelijk. Mede door haar jarenlange ervaring in de hotellerie, is ze een ster in het creëren van gastvrijheid en warmte. Dit weet zij samen met haar team perfect over te brengen bij iedere gewenste inrichting.

Wat maakt ons uniek?

Door onze combinatie van kwaliteiten zijn wij in staat om uw wensen te verwezenlijken. Anne beheerst de perfectie om de wensen van de klant om te zetten in zichtbaar gebruiksvriendelijke inrichtingen. Hans weet, door zijn jarenlange ervaring, precies hoe hij dit moet vertalen naar de praktijk: de uitvoering. Samen bieden ze zo een evenwichtige aanpak om uw wensen op het gebied van woninginrichting te realiseren. Bovendien vindt u bij ons alles onder 1 dak als het gaat om vloeren en vloer-, wand- of raambekleding.

Persoonlijk contact daar draait het bij ons om

Van wens tot oplevering, alles is bij ons in vertrouwde handen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en voor onze service. Zo spannen wij ons tot het uiterste in om binnen afzienbare tijd te  leveren. Zo krijgt u bij ons het beste van twee werelden; uitmuntend aankoopadvies en soepel verlopende aflevering. Die combinatie van kwaliteiten is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie die zich het beste tot uitdrukking komt in de woorden: ‘gecombineerd sterker’.

Bij ons staat de klant centraal en we nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken zodat wij onze passie en bezieling op u over kunnen brengen!

© Copyright - JPG Inrichters