Gecombineerd sterker

GECOMBINEERD STERKER

Eigenaar Hans de Jong komt uit een traditie van woning- en projectstoffeerders en heeft zelf alle werkzaamheden uitgevoerd en uitgedacht. Door deze jarenlange ervaring komt hij niet snel voor verrassingen te staan. Die ervaring brengt hij over op ons gepassioneerde team! Hij neemt de complete regie in handen en zorgt dat alles tot in de puntjes gepland wordt, zodat u met een gerust hart uw project uit handen kan geven. Met zijn kennis en kunde maken wij voor alle klanten een planning op maat, denken wij altijd in oplossingen, zijn flexibel en niks is onmogelijk!

Anne de Jong is mede-eigenaresse en onze creatieve adviseuse. Zij beschikt over het inlevingsvermogen om zich in iedere smaak in te leven. Geen wens is te gek en geen opdracht onmogelijk! Mede door haar jarenlange ervaring in de hotellerie, is ze een ster in het creëren van gastvrijheid en warmte. Deze sfeer en beleving vindt u terug in de collecties die door Anne zorgvuldig zijn samengesteld. Dit weet zij samen met haar team over te brengen bij iedere gewenste inrichting.

VAN ELK HUIS EEN THUIS!

Bij JPG Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, in een stijl die écht bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Van vloer, wand- en raambekleding, u vindt het allemaal bij ons in de showroom.

Lange dagen naar de meubelboulevard zijn voorbij. Ons doel is het om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en nemen alle zorgen op ons. Bij ons in de showroom droomt u weg van alle mogelijkheden en onze interieur stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Wij wensen u van harte welkom in onze showroom in  Nieuwerkerk a/d IJssel