JPG Design

Bij JPG Inrichters bieden wij u een vernieuwende, ruime, eigen samengestelde JPG Design collectie aan. Dit betreft vloeren, wandbekleding en schilderwerk. Het process tot deze producten bedroeg veel onderzoeken en testen, zo hebben wij een selectieve collectie kunnen samenstellen. Wij bieden u alleen producten aan met de allerbeste kwaliteit, mogelijkheden, kleuren en afwerkingen. 

Wij zijn de voorloper op het gebied van PVC vloeren. Wij zijn constant bezig met het volgen van nieuwe trends, dit doen wij om up to date te blijven en u hierin het juiste advies te kunnen geven. Wij hebben een uitgebreide collectie PVC voor u samengesteld waar wij uniek in zijn en exclusief! Kiest u voor een visgraat vloer, tegelvariant, marmerlook of gaat u toch liever voor een rechte hout structuur? Dan bent u bij JPG Design op het juiste adres. Wij streven ernaar om onze klanten te verbluffen met verschillende variaties in onze PVC vloeren. 

De oplossing om uw wanden er als nieuw uit te laten zien: JPG Design renovliesbehang. Ons Design renovlies heeft een hele dichte structuur en een uiterst gladde coating. Hierdoor is ons renovlies het gladste materiaal wat er tot nu toe op de markt is. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Met dit resultaat bent u verzekerd van een brandvertragend en krimpvrij behang. Zeker voor nieuwbouw woningen een musthave! 

Bent u enthousiast geworden over JPG Design? Wij wensen u van harte welkom in onze showroom en bespreken graag alle mogelijkheden met u. Zien wij u snel?

Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel