Marmoleum vloeren

Marmoleum is de milieuvriendelijke, duurzame vloer van JPG Inrichters! Deze marmoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarvan lijnzaadolie het hoofdingrediënt is. Bovendien heeft het productieproces minimale impact op het milieu. Hierdoor is Marmoleum een duurzame vloer te noemen. Benieuwd wat de Marmoleum-collectie te bieden heeft? Daar vertellen wij u graag meer over.

Marmoleum is een stevige en vooral ook praktische vloer. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking. Zo is iedere Marmoleum vloer krasbestendig, comfortabel en bestand tegen een stootje. Dankzij het antistatische materiaal trekt de vloer bovendien weinig stof en vuil aan. Dit scheelt niet alleen schoonmaken, maar maakt Marmoleum ook de perfecte allergie-arme vloer.

De collectie bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten, dus voor iedereen wel wat wils! Houd u van een stoere uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook vloer misschien wel iets voor u. Liever een mooie houten vloer? Ga dan voor marmoleum vloer met de looks van echt hout.

Wij wensen u van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden samen te bespreken! 

Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel