Over JPG Inrichters

Thuis is de plek waar u zich prettig voelt. De plek waar u uzelf kunt zijn. En waar u tot rust komt na een drukke dag. Dat moet gekoesterd worden, vinden wij bij JPG Inrichters. Bij ons is alles erop ingericht om uw ultieme thuisgevoel te creëren.

Gecombineerd sterker

Eigenaar Hans de Jong komt uit een traditie van woning- en projectstoffeerders en heeft zelf alle werkzaamheden uitgevoerd en uitgedacht. Door deze jarenlange ervaring komt hij niet snel voor verrassingen te staan. Die ervaring brengt hij over op ons gepassioneerde team! Hij neemt de complete regie in handen en zorgt dat alles tot in de puntjes gepland wordt, zodat u met een gerust hart uw project uit handen kan geven. Met zijn kennis en kunde maken wij voor alle klanten een planning op maat, denken wij altijd in oplossingen, zijn flexibel en niks is onmogelijk!

 

Van elk huis een thuis!

Anne de Jong is mede-eigenaresse en onze creatieve adviseuse. Zij beschikt over het inlevingsvermogen om zich in iedere smaak in te leven. Geen wens is te gek en geen opdracht onmogelijk! Mede door haar jarenlange ervaring in de hotellerie, is ze een ster in het creëren van gastvrijheid en warmte. Deze sfeer en beleving vindt u terug in de collecties die door Anne zorgvuldig zijn samengesteld. Dit weet zij samen met haar team over te brengen bij iedere gewenste inrichting.

De 5 sterren van JPG

Wij doen er alles aan om u maximaal tevreden te stellen.
Graag laten we u kennismaken met onze vijf sterren:

  • Sympathiek: samen creëren we uw thuisgevoel
  • Familiair: wij zijn persoonlijk en betrokken
  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak
  • Vakkundig: jarenlange ervaring in stoffering en hospitality
  • Ambitieus: wij gaan voor resultaat dat uw verwachtingen overstijgt

Van elk huis een thuis!

Bij JPG Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, in een stijl die écht bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Van vloer, wand- en raambekleding, u vindt het allemaal bij ons in de showroom.