Privacy

Privacy verklaring

Privacy Policy JPG inrichters
Wij respecteren uw privacy en hechten veel belang aan een eerlijke en vertrouwelijke opslag van persoonsgegevens, wanneer dat nodig is. Ons beleid is in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie over deze wet kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens
JPG inrichters
Steenbakkerij 55-57
2913 LJ, Nieuwerkerk aan den Ijssel
Kamer van Koophandel 68379757

Doel en verwerking van persoonsgegevens
JPG inrichters verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Bewaartermijn
De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet
U heeft recht op toegang, wijziging, correctie van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met info@jpg-inrichters.nl.

Cookies
Een cookie is een klein bestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.

Welke cookies worden gebruikt?
Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers. We kunnen niet zien wie onze website bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie. De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties.