Arte behang bij uw dealer in omgeving Rotterdam

Arte blijft innovatieve productiemethoden en hoogwaardige materialen verkennen zonder de nieuwste trends uit het oog te verliezen. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en neemt initiatieven om ervoor te zorgen dat de binnenkant van hun producten net zo mooi is als de buitenkant. Arte is een klimaatverantwoordelijk bedrijf dat vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid samenbrengt in al haar activiteiten, met aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en het welzijn van mens en milieu.

JPG Inrichters Rotterdam

Ben je op zoek naar een inrichter of interieurstylist in de buurt van Rotterdam, dan ben je bij ons op het juiste adres. We zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Maak een gratis afspraak in onze showroom met één van onze stylistes en raak geïnspireerd door de mogelijkheden en voordelen van goed interieuradvies! Tot snel?

Gratis afspraak maken over de laatste trends van Arte behang?

Vul vrijblijvend uw gegevens in.

DécorsPanoramiques ValledeVinales 97710 2 Roomshot Web LR-fullscreen

Een breed toepassingsgebied

Dankzij zorgvuldig doordachte ontwerpen, variërend van uitbundig tot ingetogen, transformeert Arte's muurbekleding in een veelzijdig sfeerelement dat geschikt is voor zowel residentiële als commerciële en hospitality-omgevingen. Arte blijft continu op zoek naar innovatieve productiemethoden en hoogwaardige, verrassende materialen, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste trends nauwlettend in de gaten houden.

 

Duurzaamheid

Terwijl Arte wereldwijd bekend staat om haar gedurfde, extravagante, klassieke en exclusieve ontwerpen, geloven we dat echte pracht alleen kan schijnen als zowel de buitenkant als de binnenkant van onze producten stralend zijn. Sinds de oprichting in 1981 hebben ze voortdurend initiatieven genomen op verschillende gebieden om ervoor te zorgen dat het verhaal achter onze muurbekleding net zo prachtig is als wat je aan de muur ziet.

Eichholtz-Interiors4v2-fullscreen-aanp

JPG Inrichters heeft vier interieurstylisten die je graag adviseren!

Je kunt bij ons terecht voor:

  • trapbekleding in de materialen tapijt, marmoleum of PVC;
  • vloeren, uitgevoerd in PVC, laminaat, hout, vinyl, marmoleum of tapijt;
  • schilderwerk en behang voor de wanden, in uiteenlopende kleuren en dessins;
  • raambekleding, zoals vitrages, gordijnen, binnenzonwering en horren.