Rolgordijnen

Rolgordijnen van Luxaflex bieden talloze creatieve opties; van verschillende soorten dessins en kleuren tot aan gevarieerde bedieningsmogelijkheden. Zo kunnen rolgordijnen volledig verduisterend gemaakt worden, wat ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Of kies voor de optie met zijgeleiding, dit het maakt het product geschikt voor een dakraam.

Perfect voor u op maat

Om wat voor raam het ook gaat, de rolgordijnen van Luxaflex worden perfect voor u op maat gemaakt. Zelfs voor grote raampartijen zijn er oplossingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een speciale 'Dustblock' afwerking die vocht-en stofwerend zijn. Ideaal voor badkamers en keukens! Ongestoord genieten met de Luxaflex rolgordijnen, speciaal voor u op maat gemaakt. Kom langs voor een advies gesprek en laat u inspireren in onze showroom, zien wij u snel?

Luxaflex

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong