Zakelijke opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een inrichting voor een zakelijke project? Een kantoorunit of ontvangstruimte aankleden? Onze interieurstylisten helpen u graag met het uitzoeken en meedenken!

Bij JPG Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een interieur samen te stellen, in een stijl die echt bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Ons doel is het om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij nemen de regie op ons en doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken!

  • Vloer- wand-, en -raambekleding onder één dak
  • Styling, advies, tot uitvoering en installatie in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt

Bij ons in de showroom droomt u weg van alle mogelijkheden en onze stylingadviseurs helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Wij zijn de leverancier die alles voor u regelt. Ons doel is het om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij ons in de showroom droomt u weg van alle mogelijkheden en onze stylingadviseurs helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Wij zijn de leverancier die alles voor u regelt. Wij nemen de regie op ons en doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken! Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913 LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel.