Gecombineerd sterker

Anne de Jong is mede-eigenaresse en onze creatieve adviseuse. Eigenaar Hans de Jong komt uit een traditie van woning- en projectstoffeerders. Lees meer over Hans en Anne de Jong.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om kennis te maken. Iedere dag zijn wij druk bezig met het creëren van een warm thuis voor onze klanten. Vanuit onze showroom adviseren en begeleiden wij u graag naar het interieur wat bij u past. Laat u zich inspireren en adviseren door één van onze interieurstylisten en droom weg van alle mogelijkheden binnen het interieur.

Over Anne de Jong

Anne de Jong is mede-eigenaresse en onze creatieve adviseuse. Zij beschikt over het inlevingsvermogen om zich in iedere smaak in te leven. Geen wens is te gek en geen opdracht onmogelijk! Mede door haar jarenlange ervaring in de hotellerie, is ze een ster in het creëren van gastvrijheid en warmte. Deze sfeer en beleving vindt u terug in de collecties die door Anne zorgvuldig zijn samengesteld. Dit weet zij samen met haar team over te brengen bij iedere gewenste inrichting.

 

Over Hans de Jong

Eigenaar Hans de Jong komt uit een traditie van woning- en projectstoffeerders en heeft zelf alle werkzaamheden uitgevoerd en uitgedacht. Door deze jarenlange ervaring komt hij nooit voor verrassingen te staan. Hij neemt de complete regie in handen en zorgt dat alles tot in de puntjes gepland wordt, zodat u met een gerust hart uw project uit handen kan geven. Met zijn kennis en kunde maken wij voor alle klanten een planning op maat, denken wij altijd in oplossingen, zijn flexibel en niks is onmogelijk!

VAN ELK HUIS EEN THUIS!

Bij JPG Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, in een stijl die écht bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Van vloer, wand- en raambekleding, u vindt het allemaal bij ons in de showroom. Lange dagen naar de meubelboulevard zijn voorbij. Ons doel is het om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en nemen alle zorgen op ons. Bij ons in de showroom droomt u weg van alle mogelijkheden en onze interieur stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wij wensen u van harte welkom in onze showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel