Hout

Geen enkele houten vloer is hetzelfde, elke plank heeft zijn eigen design en dat maakt een houten vloer enorm uniek! Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Haal de natuur in huis met een houten vloer en breng warmte en sfeer aan in uw woning. Het staat erom bekend dat een houten vloer met de jaren steeds meer verandert en daarom ook mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. 

 

Een keuze die perfect bij u past

Wij bieden u een ruime mooie collectie eigen ontworpen JPG Design vloeren aan. Dit zijn houten vloeren van de beste kwaliteit en hebben de mooiste kleuren, afwerkingen en designs. Wij adviseren u graag in onze showroom over deze eigen JPG Design vloeren collectie en zullen alle puntjes met u nalopen tot het maken van een keuze die perfect bij u past!

Ambiant PVC
Therdex PVC
Tarkett PVC
Wood Sensation
Hebeta
Ter Hürne
Belakos
Montinique

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong