Belakos

Ieder mens is uniek, iedere vloer ook. Een goede vloer is de basis. Van ieders (t)huis. Er wordt tenslotte op gelopen, gespeeld, gedanst, gemorst. Dat moét kunnen. En, het kan. Het kiezen van een juiste vloer vraagt om kwaliteit, om maatwerk én om persoonlijke aandacht. Het behouden van een vloer vraagt om duurzaam, om onderhoudsvriendelijk en om kwalitatief. Precies, dé kernwoorden voor Belakos.

PVC

Met de warme uitstraling, het perfecte onderhoudsgemak en een te realiseren sfeer voor ieder type project is pvc een echt fundament te noemen. Pvc is niet meer weg te denken uit de (project)inrichtingen van nu. En, niet meer uit de collectie van Belakos. Onze pvc-collectie is uitgebreid en biedt daarmee een breed scala aan mogelijkheden. Heel veel duurzame en sfeervolle pvc wensen binnen vloerbereik.

Tapijt

De warme uitstraling van tapijt is onmisbaar. In je woonkamer en onder je voeten. De prachtige tapijtcollectie van Belakos kan wel tegen een stootje. Ze is vlekbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het aanbod in onze Home collectie en Resistanz collectie biedt voor iedere wens een antwoord en daarmee voor iedere woonbeleving een passende sfeer.

Vloerkleden

Als je hart hebt voor zachte vloeren dan bied je vloerkleden én service op maat. En dat is precies wat we doen: afgestemd op de vraag een geheel uniek kleed creëren. Geluidsdempend, lekkere warme voeten en een prachtige luxe uitstraling. In combinatie met jouw gewenste afmetingen, kleurtinten en afwerkingen. Het is allemaal binnen handbereik met het Kleed. van Belakos.

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong