In dit artikel:


Advies van een interieurstylist

Adviezen die een goede interieurstylist geeft gaan verder dan meubel advies, waar vaak aan wordt gedacht. Interieuradvies op maat bevat namelijk:

 • advies over de indeling van de ruimte of je huis
 • advies over kleurgebruik
 • advies over materiaalgebruik
 • bovenstaande worden vaak gecombineerd in een moodboard
 • advies over de vloer, raam en wandbekleding
 • advies over meubels
 • soms bevat het ook een lichtplan

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak in onze showroom met interieurstylisten. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel!

JPG Inrichters heeft vier interieurstylisten die je graag adviseren!

Je kunt bij ons terecht voor:

 • trapbekleding in de materialen tapijt, marmoleum of PVC;
 • vloeren, uitgevoerd in PVC, laminaat, hout, vinyl, marmoleum of tapijt;
 • schilderwerk en behang voor de wanden, in uiteenlopende kleuren en dessins;
 • raambekleding, zoals vitrages, gordijnen, binnenzonwering en horren.
anne 520x520

Interieurstylist inhuren?

Een interieurstylist inhuren is vaak een goed idee als je dit overweegt. De reden dat je erover nadenkt is dat je het waarschijnlijk lastig vindt om keuzes te maken. En als je een keuze hebt gemaakt, dan twijfel je of het de goede keuze is. Interieur styliste is, zoals dat voor de meeste jobs geldt, een vak apart. Wij zetten onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit in om van je huis een thuis te maken. Daarbij geldt: niets is te gek, alles is mogelijk. We gaan graag tot het uiterste om de stijl te creëren die écht bij je past! Dus denk je na over een interieurstylist inhuren? WIj zeggen: maak een afspraak in onze showroom en ontdek de waarde van een goed interieuradvies!

Interieurstylist Rotterdam

Ben je op zoek naar een interieurstylist Rotterdam, dan ben je bij ons op het juiste adres. Met een klein beetje valsspelen;-). We zijn gevestigd onder de rook van Rotterdam, in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maak een afspraak in onze showroom met één van onze stylistes en raak geïnspireerd door de mogelijkheden en voordelen van een goede interieurstylist.

Andere relevante regio’s of plaatsen

 1. Interieurstylist Dordrecht
 2. Interieurstylist Delft
 3. Interieurstylist Gouda
interieurstylist-rotterdam

Interieur stylist inhuren kosten

Zoals vaak geldt: de kosten voor een interieur stylist inhuren wegen niet op tegen de baten. Je huis is dé plek waar je tot rust komt, waar je veel bent en ook graag zou moeten zijn. Een goed ingericht huis draagt daar enorm aan bij. Dus maak een afspraak in onze showroom en laat je inspireren door één van onze interieur stylistes.

Bijna dagelijks geven onze stylistes interieuradvies of delen ze trends via onze Instagram- & Facebook-pagina. Ga er snel heen en ontdek de waarde van goed interieuradvies.

Kleuradvies interieur stylist

Wil je kleuradvies van een interieur stylist? Ben je op zoek naar inspirerende ideeën voor je huis? En wil je je daarbij laten adviseren door creatieve professionals die begrijpen wat je  smaak is? Je bent van harte welkom in onze showroom! Tijdens een persoonlijke afspraak kijken we samen hoe we jouw wensen en ideeën tot leven brengen.