In dit artikel:


Interieur advies op maat bevat namelijk:

 • advies over de indeling van de ruimte of je huis
 • advies over kleurgebruik
 • advies over materiaalgebruik
 • bovenstaande worden vaak gecombineerd in een moodboard
 • advies over de vloer, raam en wandbekleding
 • advies over meubels
 • soms bevat het ook een lichtplan

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak in onze showroom met interieurstylisten. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel!

JPG Inrichters heeft vier huis stylisten die je graag adviseren! U kunt bij ons terecht voor:

 • trapbekleding in de materialen tapijt, marmoleum of PVC;
 • vloeren, uitgevoerd in PVC, laminaat, hout, vinyl, marmoleum of tapijt;
 • schilderwerk en behang voor de wanden, in uiteenlopende kleuren en dessins;
 • raambekleding, zoals vitrages, gordijnen, binnenzonwering en horren.
anne 520x520

Huis stylist inhuren?

Een huis stylist inhuren is vaak een goed idee als je dit overweegt. De reden dat je erover nadenkt is dat je het waarschijnlijk lastig vindt om keuzes te maken. En als je een keuze hebt gemaakt, dan twijfel je of het de goede keuze is. Huis styliste is een vak apart. Wij zetten onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit in om van uw huis uw thuis te maken. Daarbij geldt: niets is te gek, alles is mogelijk. We gaan graag tot het uiterste om de stijl te creëren die écht bij je past! Dus denk je na over een huis stylist inhuren? WIj zeggen: maak een afspraak in onze showroom en ontdek de waarde van een goede huis stylist!

Huis stylist inhuren kosten

Zoals vaak geldt: de kosten voor een huis stylist inhuren wegen niet op tegen de baten. Je huis is dé plek waar je tot rust komt, waar je veel bent en ook graag zou moeten zijn. Een goed ingericht huis draagt daar enorm aan bij. Dus maak een afspraak in onze showroom en laat je inspireren door één van onze huis stylistes.

huis-stylist-jpg-inrichters

Binnenhuis stylist

Een binnen stylist is een ander woord voor huis stylist. Andere termen die voor dezelfde functie gebruikt worden zijn interieuradviseur, interieurstylist of binnenhuisstylist. Het komt allemaal neer op het volgende: het adviseren van mensen over de inrichting van hun huis. Bij sommige bedrijven/functies kan de inhoud van het advies verschillen. Soms is het enkel meubeladvies, maar het gaat vaak veel verder dan dat. Denk dan ook aan advies over wandbekleding, vloerbekleding, kleurkeuze en materiaalkeuze.

Binnenhuis stylist inhuren

Wil je meer informatie over de voordelen en kosten van een binnenhuis stylist inhuren, dan verwijzen we je naar hoger op deze pagina. Hier vind je uitgebreide informatie over deze aanverwante onderwerpen. Natuurlijk leggen we het ook graag aan je uit! Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom en ontdek wat een binnenhuis stylist je kan opleveren!