PVC vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, warmte absorbeert, geluiddempend werkt en makkelijk in onderhoud is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds PVC-vloeren nauwelijks meer van echt hout en steen te onderscheiden zijn, kiezen consumenten steeds vaker voor een PVC-vloer. Ze worden door heel de woning gebruikt, bijvoorbeeld als woonkamervloer, keukenvloer en zelfs als badkamervloer.

Scala aan varianten en series

JPG Inrichters is een grote dealer in PVC vloeren. Wij bieden u een grote collectie eigen samengestelde JPG Design PVC vloeren aan van de hoogste kwaliteit. Deze PVC vloeren zijn van de beste kwaliteit en daarentegen zijn er onmogelijk veel combinaties, kleuren afwerkingen en patronen mogelijk! Gaat u voor een beton look of toch liever voor een visgraat vloer? JPG Inrichters maakt het het mogelijk.

Wij bieden u een uitgebreide A-kwaliteit collectie PVC vloeren aan in verschillende soorten, kleuren en maten. U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adivseren u graag met het uitzoeken van uw droomvloer. Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel.

MFLOR
Ambiant PVC
Therdex PVC
Tarkett PVC
Wood Sensation
Hebeta
Ter Hürne
Belakos
Montinique

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong