Montinique

Als u ons vraagt naar de kracht van Montinique, dan is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: “Innovatie vanuit de behoefte van de consument.” Als leverancier en groothandel ontwikkelen wij zélf onze vloeren, die we laten maken bij de allerbeste Europese producenten. Door onze directe lijnen met de producent kunnen we onze catalogus continu flexibel aanpassen aan de smaak van de moderne woonconsument.

Matzwarte pvc-vloeren

Montinique levert alleen via een selecte groep prestigieuze woonwinkels en andere interieuradviseurs, met klanten die prijs stellen op degelijke kwaliteit en een luxueuze uitstraling. Een recente toevoeging aan het assortiment is een productlijn donkerbruine tot matzwarte pvc-vloeren. Deze zijn direct bij de introductie in de woonwinkels met veel enthousiasme ontvangen. Geen verrassing, want ook deze vloeren zijn ontwikkeld op aangeven van vooraanstaande trendwatchers en interieuradviseurs, en ontworpen in samenwerking met de beste Nederlandse stylisten.

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong