In dit artikel:


Raamdecoratie vouwgordijnen

Door te kiezen voor raamdecoratie vouwgordijnen lijken uw ramen en ruimte optisch groter. Dit komt door de horizontale lijnen van het vouwgordijn. Met vouwgordijnen kunt de lichtinval en privacy optimaal bepalen. Zo zijn er veel verschillende type raamdecoratie vouwgordijnen;

  • Transparante vouwgordijnen;
  • Lichtdoorlatende vouwgordijnen;
  • Verduisterend vouwgordijnen.

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak in onze showroom met interieurstylisten. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel!

Vouwgordijnen of gordijnen, wat past in mijn interieur?

Een vouwgordijn kunt u herkennen aan de horizontale plooien in de stof. De stof van een vouwgordijn wordt namelijk opgevouwen in plaats van gerold bij het ophalen. Gordijnen of overgordijnen worden verticaal gesloten, de zogeheten sluitgordijnen. Ze zijn bevestigd middels een rails of roede en zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld jaloezieën of rolgordijnen. Nu we het verschil tussen gordijnen en vouwgordijnen hebben uitgelegd, werken we in dit artikel graag de mogelijkheid omtrent vouwgordijnen uit.

Onze vouwgordijnen collectie kunt u toepassen in veel verschillende type interieuren. Kies bijvoorbeeld voor 'Balina Back' voor een klassieke look. Met 'Balina Front' kiest u voor een moderne touch met een strakke, hedendaagse look.

Daarnaast kunt u ook nog kiezen op welke manier u uw vouwgordijnen wilt bedienen. Middels een koord, een afstandsbediening of tegenwoordig zelfs een app. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en laat u inspireren in onze showroom, zien wij u snel?

masonry vouwgordijnen vierkant

Vouwgordijnen prijs

De vouwgordijnen prijs kunt zo gek maken als u wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om ‘gewone’ vouwgordijnen te kopen maar kunt u er ook voor kiezen om vouwgordijnen op maat te bestellen. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en budget.

Vouwgordijnen kant en klaar

Voor vouwgordijnen kant en klaar hoeft u niet lang te zoeken. Bij diverse woonwinkels en zelfs bouwgiganten kunt u vouwgordijnen kopen. What you see is what you get. Standaard maten en qua stof is enkel dat beschikbaar wat er is geproduceerd. De prijs van deze vouwgordijnen ligt over het algemeen een stuk lager. Aangezien deze in bulk geproduceerd worden, drukt het de vouwgordijnen prijs.

masonry vouwgordijnen vierkant2

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat worden speciaal voor u gemaakt. Ideaal voor bijvoorbeeld een ouder pand met afwijkende kozijnmaten, of juist een modern pand met grote glaspartijen. Wanneer uw vouwgordijnen op maat gemaakt worden, wordt niet alleen rekening gehouden met de afmetingen maar zijn veel van uw wensen ook realiseerbaar. Zo heeft u alle keus uit stof types, voeringen en bediening. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor vouwgordijnen verduisterend op maat, kunt u kiezen voor semi-verduisterend, intens verduisterend of black-out. U kunt voor elke gordijnstof kiezen, de verduistering wordt namelijk gerealiseerd door het type voering. De prijs van vouwgordijnen op maat is afhankelijk van de afmetingen en type stof, voering en bediening.

Benieuwd wat er mogelijk is?

Kom gerust langs voor een adviesgesprek en laat u inspireren in onze showroom. Zien wij u snel?