Marmoleum

Marmoleum is de milieuvriendelijke, duurzame vloer van JPG Inrichters! Deze marmoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarvan lijnzaadolie het hoofdingrediënt is. Bovendien heeft het productieproces minimale impact op het milieu. Hierdoor is Marmoleum een duurzame vloer te noemen. Benieuwd wat de Marmoleum-collectie te bieden heeft? Daar vertellen wij u graag meer over. Marmoleum is een stevige en vooral ook praktische vloer. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking. Zo is iedere Marmoleum vloer krasbestendig, comfortabel en bestand tegen een stootje. Dankzij het antistatische materiaal trekt de vloer bovendien weinig stof en vuil aan. Dit scheelt niet alleen schoonmaken, maar maakt Marmoleum ook de perfecte allergie-arme vloer.

Collectie van JPG Inrichters

De collectie bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten, dus voor iedereen wel wat wils! Houdt u van een stoere uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook vloer misschien wel iets voor u. Liever een mooie houten vloer? Ga dan voor marmoleum vloer met de look van echt hout.

Wij wensen u van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden samen te bespreken!

Tarkett PVC

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong