Vraag een gratis magazine aan

Wilt u uw woning of project laten inrichten in een stijl die écht bij u past? Bent u op zoek naar inspirerende ideeën om van uw huis een thuis te maken? Maar bent u er nog niet toe om direct een afspraak te maken in onze showroom? Download dan ons digitale JPG inspiratiemagazine. Hierin leest u over de laatste design-trends, onze werkwijze en onze bedrijfsvisie. Uiteraard ontmoeten we u als u er klaar voor bent alsnog graag in onze showroom!

Over JPG Inrichters

JPG Inrichters is een familiebedrijf in woning- en projectinrichting, opgericht door Hans en Anne de Jong. We zetten onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit in om van uw huis uw thuis te maken. Daarbij geldt: niets is te gek, alles is mogelijk. We gaan graag tot het uiterste om de stijl te creëren die écht bij u past!

Uitgebreid aanbod

Wij hebben letterlijk alles in huis om uw woonwensen tot leven te brengen. Graag laten we u kennismaken met ons uitgebreide, duurzame aanbod voor woning- en projectinrichting. U kunt bij ons terecht voor:

  • trapbekleding in de materialen tapijt, marmoleum of PVC;
  • vloeren, uitgevoerd in PVC, laminaat, hout, vinyl, marmoleum of tapijt;
  • schilderwerk en behang voor uw wanden, in uiteenlopende kleuren en dessins;
  • raambekleding, zoals vitrages, gordijnen, binnenzonwering en horren.

Gratis magazine

Ontvang een gratis magazine aan. U ontvangt de brochure direct in uw mailbox.

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong

Inspiratie

Wij hebben bij JPG een showroom vol inspirerende woning- en projectinrichtingen. Een uitgebreide collectie trap-, vloer-, wand- en raambekleding. Bij ons is alles erop ingericht om uw ultieme thuisgevoel te creëren.