All-in vloerverwarming incl. egaliseren en PVC

floating-img 01JPG-inrichters heeft ook de expertise om ingefreesde vloerverwarming op een efficiënte en professionele manier aan te leggen. Een van de meest populaire methoden die we gebruiken, is het infrezen van de vloer en de vloer te egaliseren. Vervolgens leggen we een mooie PVC vloer naar uw wens!

Hoe gaat JPG Inrichters te werk?
We beginnen we met het infrezen van de vloer. Dit houdt in dat we sleuven in de bestaande vloer maken om de vloerverwarmingsslangen in te leggen. We zorgen ervoor dat de sleuven nauwkeurig worden gefreesd, op een gelijkmatige afstand van elkaar, zodat de warmte gelijkmatig over de vloer wordt verdeeld. Hierna zetten we de sleuven dicht met epoxy gebonden mortel. Duurzaam en uniek!

Nadat de vloerverwarmingsslangen op de juiste plaats zijn gelegd, gaan we verder met het egaliseren van de vloer. We brengen een egalisatielaag aan om ervoor te zorgen dat de vloer volledig vlak is. Dit is belangrijk omdat het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een glad oppervlak voor de verdere afwerking.

Zodra de vloer is geëgaliseerd en volledig droog is, kunnen we beginnen met het aanleggen van de pvc-vloer. PVC-vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en esthetische mogelijkheden. We zorgen ervoor dat de pvc-vloer wordt gelegd, wat resulteert in een strak en professioneel ogend eindresultaat. JPG Inrichters heeft diverse opties en diverse mogelijkheden.

De planning? JPG inrichters kan uw vloer al in 4 werkdagen volledig renoveren en voorzien van uiterst moderne vloerverwarming!

Het installeren van vloerverwarming door de vloer in te frezen en vervolgens de vloer te egaliseren en pvc aan te leggen, biedt vele voordelen. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte, wat resulteert in een comfortabelere leefomgeving. Bovendien kan vloerverwarming helpen om energie te besparen door efficiënter gebruik te maken van warmte.

De voordelen van vloerverwarming

  • Warmte wordt gelijkmatig verdeeld
  • Verlaag je energierekening
  • Profiteer van een hoger wooncomfort
  • Geen lelijke radiatoren meer
  • Geheel ontzorgt door All-in pakket van JPG Inrichters
  • Planning: in 4 werkdagen een nieuwe vloer!
Vraag nu een offerte aan

Hoeveel kost vloerverwarming? Vraag nu een offerte aan!

Door vloerverwarming aan te leggen, kun je besparen op de energierekening. Aangezien het rendement van vloerverwarming erg hoog is, zal je de investering snel terugverdienen. De kosten voor vloerverwarming lopen uiteen en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal en jouw persoonlijke wensen. Een All-in vloerverwarming kan al in 4 werkdagen*!

*Afhankelijk van uw woning, situatie en ligging van woning

Vraag een offerte op

Bedankt voor uw interesse in de infrezing van vloerverwarming door JPG Inrichters. Wij staan klaar om uw woning te voorzien van vloerverwarming, egaliseren en PVC. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met een gedetailleerde offerte.

Werkzaamheden

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong
slider 02

Vloerverwarming inspiratie

Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming