Horizontale Jaloezieën (alu/hout)

Wauw, wat zijn ze mooi... de horizontale jaloezieën van Luxaflex! Door te kiezen voor horizontale jaloezieën in hout of aluminium geeft u uw woning extra body en sfeer. De jaloezieën zijn leverbaar in populaire trendkleur van diepzwart aluminium tot Scandinavisch blankhout. Daarnaast is er ook keus uit glazende of matte afwerkingen en verschillende patronen. Zit uw kleur er toch niet tussen? De lamellen kunnen in iedere gewenste RAL-kleur geleverd en gemaakt worden. Zo kunnen we de kleuren perfect samen laten komen in uw interieur.

Warmte en sfeer in uw interieur

Horizontale jaloezieën van Luxaflex brengen warmte en sfeer aan in uw interieur. Ook zijn ze toe te passen in elke kamer van het huis, van slaapkamer tot woonkamer, maar ook in badkamers en keukens. Kom langs voor een advies gesprek en laat u inspireren in onze showroom, zien wij u snel?

Luxaflex

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong