Renovatie

Of het nu gaat om het opknappen van versleten vloeren, het vervangen van beschadigde vloeren of het upgraden van een verouderde vloer of muur, JPG Inrichters beschikt over de expertise en ervaring om dit proces soepel en efficiënt te laten verlopen. We werken samen met jouw om vloermaterialen en ontwerpstijlen te kiezen die passen bij het interieurconcept.

Bij JPG Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, in een stijl die écht bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Van vloer, wand- en raambekleding, u vindt het allemaal bij ons in de showroom. Naast woninginrichting, advies, vloeren, wanden, wanden, raambekleding, traprenovatie, biedt JPG Inrichters ook vloerrenovaties aan als onderdeel van hun (totaal) advies.

therdex-pvc

Renovatie

Met oog voor detail en vakmanschap zorgt JPG Inrichters voor een vloerrenovatie die niet alleen de esthetiek van de ruimte verbetert, maar ook de duurzaamheid en functionaliteit van de vloer waarborgt. Door hoogwaardige materialen te gebruiken en nauwkeurig vakmanschap toe te passen, streven ze ernaar om een vloer te creëren die jarenlang mooi en functioneel blijft, afgestemd op de individuele stijl en behoeften van hun gewaardeerde klanten.

Vloer egalisatie
Vloer egaliseren richt zich op het creëren van een glad en gelijkmatig oppervlak, terwijl vloerrenovatie gericht is op het verbeteren of vernieuwen van de vloer om deze beter aan te laten sluiten bij de behoeften en wensen van de bewoners.

Gelijk een afspraak maken? Klik hier!
renovatie-voor renovatie-na
boerderij-(1-van-1)-77
boerderij-(1-van-1)-56
boerderij-(2-van-5)

Renovatie van een boerderij

Dit soort renovaties kan een mix van esthetische verbeteringen, structurele versterkingen, functionele aanpassingen en duurzaamheidsupgrades omvatten. Hier zijn de belangrijkste aspecten van een boerderijrenovatie.

Scala aan varianten en series vloeren

De collectie PVC vloeren is erg uitgebreid met scala aan varianten en verscheidene series. Met keuze uit een rechte plank, visgraat, hongaarse punt of tegel adviseren wij u graag om uw droomvloer te kunnen realiseren en uiteraard uit te voeren! Therdex staat bekend om zijn EIR (registered embossed) techniek. Meestal maken we gebruik van de EIR (registered embossed) techniek. Elke noest, scheur of andere onregelmatigheid in het hout wordt precies op de juiste plaats ingeperst. Zo zorgen zij ervoor dat de structuur voelbaar en zichtbaar aanwezig is. Zó natuurlijk! U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adviseren u graag met het uitzoeken van uw droomvloer!

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze showroom met Hans of Anne. Wij helpen u met uw renovatieproject!

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong
header2
inzet

Inspiratie in de showroom

Wij hebben bij JPG een showroom vol inspirerende woning- en projectinrichtingen. Een uitgebreide collectie trap-, vloer-, wand- en raambekleding. Bij ons is alles erop ingericht om uw ultieme thuisgevoel te creëren.

Renovatie
Renovatie
Renovatie
Renovatie
Renovatie