Duette Shades

De vele functionele en sfeervolle mogelijkheden van de Duette Shades van Luxaflex maken dit een bijzonder product. De bijzondere honingraat structuur zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik.

Veelzijdig te combineren

Daarnaast kun je ook kiezen voor de Top-down-Bottom-up functie waarmee u zelf het lichtinval kunt regelen. Door te kiezen voor een Smartcord kunt u het product makkelijk bedienen door het 'pomp' systeem. De stoffen zijn beschikbaar in drie transparantie opties met stijlvolle patronen en kleuren! Met het oog op de gewenste sfeer, lichtinval en vormgeving zijn de Duette Shades veelzijdig te combineren in uw interieur. Kom langs voor een advies gesprek en laat u inspireren in onze showroom, zien wij u snel?

Luxaflex

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong