Renovlies/glasweefsel JPG Design

JPG Design renovlies behang; ons Design renovlies heeft een hele dichte structuur en een uiterst gladde coating. Hierdoor is ons renovlies het gladste materiaal wat er tot nu toe op de markt is.

Uitstraling van renovlies

Dit is de oplossing om uw wanden er als nieuw eruit te laten zien, zonder teveel moeite. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestucte muur. Het is enorm sterk, kras-en stootvaster, prijsvriendelijker en sneller te realiseren dan stucwerk. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Met dit resultaat bent u verzekerd van een brandvertragend en krimpvrij behang. Zeker voor nieuwbouw woningen een must-have! Hierdoor vertonen uw wanden in de toekomst geen lelijke krimp- en zet scheuren die zeer storend zijn in een gladde wand. Onze wanddecorateurs komen uw woning beplakken met renovlies, doen de kitwerkzaamheden en daarna wordt er gesaust, dit is in iedere kleur mogelijk. Bent u enthousiast geworden over renovlies?

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong