Vouwgordijnen

Wat zijn ze toch chique... de vouwgordijnen van Luxaflex. Door de kiezen voor vouwgordijnen kunt u al snel een warme en unieke sfeer creëren in uw interieur. Creëer bijvoorbeeld een eigen look in combinatie met dezelfde stof gordijnen. De collecties onderscheiden zich door de bijzondere materialen en de slimme bedieningen.

Kom langs!

Door de horizontale lijnen van het vouwgordijn lijken uw ramen en ruimte optisch groter. Daarnaast kunt u de lichtinval en privacy bepalen door te kiezen voor een transparante, semi-transparante of verduisternde stof. Kies voor 'Balina Back' voor een klassieke look of voor 'Balina Front' voor een moderne touch voor een strakke, hedendaagse look. Kom langs voor een advies gesprek en laat u inspireren in onze showroom, zien wij u snel?

Luxaflex

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong