Tarkett PVC

Tartkett is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve en duurzame PVC vloeren. Het bedrijf heeft al meer dan 130 jaar ervaring en is daarmee een zeer verstandige keuze.

Deze vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik dankzij de 0.70 mm dikke slijtlaag. Het unieke design, dankzij digital print technology maakt dit de vloer heel bijzonder voor elke woning of zakelijk object. Met verschillende dessins en grootte van planken en tegels creëer je je eigen sfeer in huis.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook gelooft Tarkett in maatschappelijk verantwoord ondernemen en de bescherming van het milieu. Naast de keuze voor design en kwaliteit bent u met een Tarkett PVC vloer dus ook verzekerd van een duurzame aankoop. Iets waar wij volledig achterstaan! 

De voordelen van Tarkett vloeren:

  • Geluidsdempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Natuurgetrouw
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling 
  • Vrij van schadelijke chemicaliën 
  • Zeer lage emissiewaarden
  • Duurzaam en volledig recyclebaar

Tarkett heeft een veelzijdige collectie, en voor ieder wat wils! Bezoek onze showroom en laat u inspireren en adviseren over de mogelijkheden van deze vloeren!

Duurzame iD Supernature PVC vloer!

De vloer is de basis voor elke ruimte! Bent u opzoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwaming, warmte absobeert, geluiddempend werkt en makkelijk in onderhoud is? Dan bent u bij JPG Inrichters op het juiste adres. Bij JPG Inrichters kiezen wij bewust voor kwaliteitsproducten en duurzame merken. Deze iD Supernature PVC vloeren zijn verkrijgbaar in zowel houtstructuur of betonlook en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Een luxe iD Supernature PVC vloer is verkrijgbaar vanaf € 64,95 per m2.
Bij JPG Inrichters werken wij met all-in prijzen, dat houdt in: incl. leggen en egaliseren van de vloer ca. tot 2 á 3 mm bij standaard ondervloeren.

Een PVC luxe vloer met natuurlijke uitstraling
Deze vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik dankzij de 0.70 mm dikke slijtlaag. Het unieke design, dankzij digital print technology maakt dit de vloer heel bijzonder voor elke woning of zakelijk object. De vloeren zijn natuurlijk ook in diverse kleuren verkrijgbaar!

Een aantal voordelen:

  • Geen patroon herhaling effect
  • Ook verkrijgbaar in visgraat of hongaarse punt
  • Zeer natuurgetrouw door printtechniek

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong