Therdex PVC

Een prachtige toevoeging aan onze collectie... Therdex PVC! Ontdek bij ons het geheim van deze vloeren met een comfortabele en natuurgetrouwde uitstraling. Bij JPG Inrichters staan we achter leveranciers die net zoals ons met liefde hun producten produceren. Duurzaamheid met een gevoel voor passie en uitstraling staat bij Therdex voorop. 

Deze collectie PVC vloeren is erg uitgebreid met scala aan varianten en verscheiden series. Met keus uit een rechte plank, visgraat, hongaarse punt of tegel adviseren wij u graag om uw droomvloer te kunnen realiseren en uiteraard uit te voeren! 

Therdex staat bekend om zijn EIR (registered embossed) techniek. Meestal maken we gebruik van de EIR (registered embossed) techniek. Elke noest, scheur of andere onregelmatigheid in het hout wordt precies op de juiste plaats ingeperst. Zo zorgen zij ervoor dat de structuur voelbaar en zichtbaar aanwezig is. Zó natuurlijk! 

U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adivseren u graag met het uitzoeken van uw droomvloer...

Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel 

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Laat u inspireren door interieurstylist Anne en Florien. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong