Ter Hürne

De goede eigenschappen van hout zijn van oudsher de maatstaf voor alle producten van ter Hürne - vanaf het begin van de ondernemen dik 60 jaar geleden tot op de dag van vandaag. Hout blijft ons voorbeeld voor slimme, alternatieve materialen voor natuurlijk gezond wonen

Ter Hürne is groot geworden met hout en met een grote waardering voor materiaal. Vader Otger was een gepassioneerd timmerman. In 1959 richtte hij zijn ambachtelijke bedrijf op in Südlohn in Münsterland, dichtbij de Nederlandse grens. In het begin maakten hij en zijn kleine team deurkozijnen. In de daaropvolgende decennia kwamen er steeds meer producten voor woonruimtes bij, met name panelen voor wand en plafon en volledig houten parket. Ter Hürne is één van de toonaangevende fabrikanten in het design, in de productie en de verkoop van vloeren van hout en andere materialen. Liefde voor hout met al zijn goede, gezonde eigenschappen.

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong