De woontrends van 2023

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om écht thuis te komen na een drukke, intensieve dag. Tot rust komen in een stijl die bij u past. Even ontladen en opladen. Bij ons is alles erop gericht om uw ultieme thuisgevoel te creëren. In deze blog geven wij u graag wat wooninspiratie.

Met het korter worden van de dagen, brengen we weer meer tijd door in huis. Niet voor niets dat veel mensen weer aan de slag gaan om de gezelligheid in huis te halen. Maar, los van uw eigen stijl en wensen, wat kunnen we qua trends in 2023 verwachten?

Centraal in 2023 staat warmte, subtiele luxe, duurzaamheid, comfort en de natuur naar binnen halen. Betekent dit een huis vol planten? Nee hoor, dit kan door middel van kleurgebruik, maar ook organische vormen.

Wat betekenen deze woontrends voor mij?

Laten we voorop stellen dat de woontrends voor u niets hoeven te betekenen. Het gaat erom dat u het ultieme thuisgevoel ervaart. Het juiste interieur draagt namelijk enorm bij aan de mate waarin u kunt ontspannen, uw woongenot en gevoel van tevredenheid. Ja, uiteraard nemen we de nieuwste woontrends mee in onze inspiratie. Maar het hoofddoel is om u het ultieme thuisgevoel te geven.

Subtiele luxe; rust, warmte en een glimmende knipoog

Om aan deze stijl te voldoen, maken we gebruik van rustige, warme tinten. Met het gebruik van een glinstering in bijvoorbeeld de vitrage geven we het interieur een luxueuze touch.

Als basis maken we gebruik van een warme en klassieke vloer, in visgraat. De zwarte bies geeft de vloer een karakteristieke uitstraling.

Om uw interieur dat warme gevoel te geven, bevelen we Arte Pogo Goat uit de Arte Memento Moooi collectie aan. Dit behang is een 3D muurbekleding uit zachte chenille. Naast de warme en luxe uitstraling draagt de muurbekleding ook bij aan de akoestiekverbetering. Als finishing touch voor het warme interieur adviseren we een mooi vloerkleed. Ga voor een karpet met hoogteverschil voor een speels effect. Geeft u toch de voorkeur aan een wat strakker interieur? Ga dan voor glad en laagpolig vloerkleed.

Mooie, donkere bamboe jaloezieën zijn niet weg te denken in een stijlvol interieur. Het geeft net wat extra body en een luxueuze uitstraling. Net als de messing accessoires die het luxe interieur een glimmende knipoog geven.

Geïnspireerd?

Zin om aan de slag te gaan met uw eigen interieur? Neem vooral een kijkje op onze Pinterest pagina of Instagram. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom. Interieurstylisten Anne en Florien staan voor u klaar om uw ultieme thuisgevoel te creëren!

Maak een afspraak

Bezoek JPG Inrichters op Pinterest

Bezoek JPG Inrichters op Instagram