Carlucci

Carlucci is onderdeel van JAB Fabrics en heeft een zeer brede collectie gordijnstoffen, in alle soorten en maten. Eigenlijk heeft Carlucci voor iedereen wel wat. Klassiek of juist modern, voor ieder interieur vindt u bij dit merk wel een bijpassende stof voor uw inrichting. Hoewel Carlucci vooral bekend staat als een merk uit het hogere segment, is dit niet helemaal het geval. Carlucci heeft namelijk stoffen in verschillende prijsklassen. Van het hogere segment tot scherp geprijsde stoffen, Carlucci heeft het allemaal. Voor ieder dus wel wat wils. 

Kies uit het brede scala van spannende en luxe stoffen waar kleuren en patronen elkaar ontmoeten voor het creëren van een jong en dynamisch interieur en zorg voor de finishing touch met de vele metallics en dierenprints.

Wij wensen u van harte welkom in onze showroom om de brede collectie te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken! 

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong