Chivasso

De brede collectie van Chivasso wordt gekenmerkt door veel natuurlijke stoffen met eigentijdse, stijlvolle kleuren! Al hun collecties zijn uniek en exclusief! Er worden klassieke lijnen gebruikt met een vernieuwende insteek, er zijn speelse motieven zonder onnodige franjes en glamoureuze materialen met subtiele afwerking. De behangen zijn prachtig combineerbaar met de fantasierijke textielen en weerspiegelen de karakters en thema’s van de bijpassende stoffencollecties.

Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties uitgebracht waarin de nieuwste trends zijn verwerkt en wat zorgt voor de eigentijdse, modieuze uitstraling die tegelijkertijd veelzijdig is toe te passen. Kies uit het brede scala van spannende en luxe stoffen waar kleuren en patronen elkaar ontmoeten voor het creëren van een jong en dynamisch interieur. 

Wij wensen u van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden samen te bekijken en te bespreken! 

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong