Jabo Carpets

Rond 1953 werd in Nederland een spraakmakende uitvinding gedaan. Jan Bosman, de oprichter van Jabo Carpets vond een machine uit waarmee hennep, sisal en kokosvezels verwerkt werden tot kamerbreed tapijt. Geweven wollen tapijt kwam later ook van deze machines. Jabo werd bekend en een groot succes! 

Natuurgetrouwde materialen staan centraal bij Jabo. Daar is het merk vanuit de basis uit opgebouwd... alle producten en materialen worden op een duurzame, verantwoordelijke manier ontwikkelt. 

Jabo is een prachtige toevoeging aan onze collectie... Hun vloerbekleding is zeer geschikt in een luxueus, klassiek of hedendaags interieur. Dit geldt zowel voor particulier als zakelijk. Ontdek bij ons de natuurlijke charme van de Jabo collectie, met zijn onvervalste karakter en diversiteit aan structuren.

U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adivseren u graag met het uitzoeken van uw droom tapijt...

Onze showroom is te vinden op de Steenbakkerij 55-57, 2913LJ in Nieuwerkerk a/d IJssel 

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong