Louis De Poortere

Sinds de middeleeuwen hebben de Vlaamse textielproducten een uitstekende reputatie in heel Europa. Iedereen benijdde het talent van de Vlaamse wevers. Niemand was hun gelijke in het combineren van schoonheid en kwaliteit. Binnen deze wereld van know-how en creativiteit groeit de Vlaamse tapijt traditie. De prachtige stad Kortrijk, hoofdkwartier van Louis De Poortere, wordt het centrum van deze industrie. Elk project is een volgende stap, elke stap is een andere verovering ... Toen Louis De Poortere het bedrijf opgrichtte in Kortrijk in 1929, dat hij naar zichzelf noemde, kon hij rekenen op de solide ervaring sinds 1859 overgenomen door het familiebedrijf De Poortere Frères, doek fabrikanten en handelaren. Maar Louis De Poortere's aangeboren verlangen naar innovatie dwingt hem om nieuwe horizonnen te verkennen. Hij begint aan het ontwerpen van tapijten met Oosterse patronen die onmiddellijk de Britse markt betoveren.

Jaar na jaar, groeit Louis De Poortere verder met zijn innovaties: hij diversifieert zijn collecties, verkent nieuwe productietechnieken en vermenigvuldigt zijn creaties. Voorsprong in technologie om volledige creatieve vrijheid te hebben ... Louis De Poortere heeft altijd alle noodzakelijke middelen voorzien om te creëren. Als innovator, ontwerper en pionier, typeert Louis De Poortere zijn bedrijf met zijn verlangen naar vooruitgang. Dankzij de hoogwaardige technologie, woont Louis De Poortere al in de toekomst. Zijn uitgebreid machinepark, die de meest geavanceerde technieken beheerst, kan 's werelds meest gediversifieerde waaier van producten aanbieden.

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong