Van Besouw tapijt

Van Besouw is niet van gisteren, maar dateert uit 1839. In ruim anderhalve eeuw groeide het bedrijf uit van een degelijke wever van jute zakken naar een toonaangevende leverancier voor eigentijds tapijt.

Weer een prachtige toevoeging aan onze collectie... Van Besouw tapijt. Hun vloerbekleding is zeer geschikt in een luxueus, klassiek of hedendaags interieur. Dit geldt zowel voor particulier als zakelijk.

Bij Van Besouw tapijt staan de productietechnieken voorop. Aan het tapijt is te zien hoe het precies geproduceerd is.. dat maakt het tapijt erg bijzonder! Van Besouw gebruikt drie verschillende productietechnieken: breien, weven en tuften. In combinatie met de juiste materiaalkeuze ontstaan er verschillende tapijten en karpetten. Ieder nummer op z’n eigen manier uniek.

U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adivseren u graag met het uitzoeken van uw droom tapijt...

Plan een vrijblijvend bezoek

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u aan uw droominterieur voor uw ultieme thuisgevoel. U ontvangt daarna een bevestigingsmail en bij vragen/opmerkingen zullen we contact met u opnemen. Wanneer zullen we afspreken?

Over JPG Inrichters

Het verhaal van familie de Jong